Ons aanbod

Doctor Travel organiseert uw bedrijfsuitje op maat. Daarbij is het samenstellen van een leuk programma een vereiste. Natuurlijk kent u uw collega's of werknemers als geen ander en weet u welke activiteiten bij uw bedrijf passen.
Ter inspiratie hebben wij hieronder tientallen activiteiten beschreven en onderverdeeld in 4 thema's. Door op een thema te klikken, krijgt een lijst van activiteiten die u zou kunnen doen. Staat uw ideale activiteit er niet tussen? Geen probleem! Geef dit aan bij het indienen van uw aanvraag en wij zorgen dat het geregeld wordt!

Activiteiten overzicht

Culinair

 • Wie is de chef!
  - Vanaf 8 deelnemers

  Bij deze workshop wordt de groep verdeeld in kookteams. Ieder kookteam krijgt een box met hierin de ingrediënten waarmee een maaltijd bereid moet worden. De inhoud van deze dozen is niet gelijk In de ene doos zit bijvoorbeeld vis, in de andere vlees, een Oosterse verrassing, of producten waarvan u het bestaan misschien niet eens kende. De inhoud van de doos vormt de basis voor de te bereiden gerechten. Naast de ingrediënten van de box, krijgen de kookteams de beschikking over een keur aan ingrediënten die staan uitgestald. In de groepen zal het op de creativiteit van de deelnemers aankomen doordat er geen menu-uitwerkingen bijgevoegd is. Dat betekent: eigen initiatieven nemen, teamwork en creativiteit. De teams hebben ieder 1,5 tot 2 uur de tijd om een culinair 3-gangen diner op tafel te zetten. Uiteraard zijn onze koks aanwezig om het een en ander in goede banen te leiden.

  5
 • High Tea
  - Vanaf 8 deelnemers

  Door de rage die vanuit Engeland naar Nederland is overgewaaid, is het inmiddels helemaal hip en trendy, om met uw collega`s te genieten van lekkere hapjes als muffins en cakejes, onder het genot van geurige theesoorten. Perfect als u weer eens lekker wilt bijkletsen!

  3 uur
 • Barbecue boot
  - Vanaf 8 deelnemers

  De BBQ boot, is dé nieuwe sensatie van 2013! Een unieke ervaring: heerlijk met collega’s genieten van een barbecue en tegelijkertijd de vrijheid en het plezier ervaren van ronddobberen op het water… De barbecue boot is vanaf 8 personen mogelijk. Het heerlijke eten en de lekker drankjes erbij, zorgen voor een supergezellige sfeer aan boord! Een te gekke manier van samen eten!

  3
 • Dinnershow
  - Vanaf 8 deelnemers

  Tijdens deze vermakelijke avond wordt er een overheerlijk 4-gangendiner geserveerd, dat u à la carte kunt samenstellen. De gangen van het menu worden afgewisseld met eveneens smaakvol entertainment. Zo worden eten en amusement samengebracht in een arrangement, dat u uitstekend zal bekomen. Het type show is afhankelijk van de weekagenda.

  2 uur
 • Ik hou van Holland dinerspel
  - Vanaf 10 deelnemers

  Tijd voor het uitje van het jaar: ‘Ik hou van Holland!’ Als vóór de maaltijd de drankjes op tafel staan, barst de teamstrijd los. Ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid worden getest. Pakt uw team direct de voorsprong? Voorgerecht op? Dan is het tijd voor de bekende Nederlanders, de spellingsronde en ‘herken het fragment’. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Erven Dorens te beschrijven , zonder zijn naam te noemen? En hoe staat het met uw taalkennis? Op tv lijkt het zo makkelijk, maar wat is het lastig in het echt. Tijd voor een tussenstandje en het hoofdgerecht: lekker smikkelen en smullen van een Hollandse maaltijd. Het gevoel van ‘met je bord op schoot’ is terug, helemaal als het finalespel start: de grote muziekquiz, waarbij u als team en individu de klassiekers moet (her)kennen. Haalt u het einde van het spel, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het overzicht kwijt? Tijd voor de ontknoping en het dessert.
  De uitslag? In elk geval een fantastische actieve avond, waarbij iedereen terugging in de tijd en zichzelf op televisie waande!

  4 uur
 • Cabaret diner
  - Vanaf 25 deelnemers

  Tijdens deze vermakelijke avond wordt er een overheerlijk 3-gangendiner geserveerd. Na een hartelijk ontvangst met een drankje, kan de show beginnen. Een bekende cabaretier van theater, comedy train en comedy café zal op een interactieve manier, u als publiek smakelijk vermaken. Zo worden eten en amusement samengebracht in één arrangement. Een hilarische en smakelijke avond!

  3-gangen diner, ouzo, show met caberatier
  2,5 / 3 uur
 • Bierproeverij
  - Vanaf 8 deelnemers

  Tijdens deze activiteit waant u zich in de Belgische sferen. Op deze prachtige locatie kunt u volop genieten van diverse Belgische bieren. Onder het genot van Belgische kazen en bitterballen gaat u 6 verschillende bieren proeven. Natuurlijk zit er een spelelement aan. De winnaar van de avond mag zich de biermeister noemen en krijgt een leuke prijs mee naar huis. Alé, doe mij maar een pilske!

  6 verschillende bieren, bitterballen, kaasplankje
  2 uur
 • Het ultieme vrouwenuitje
  - Vanaf 8 deelnemers

  Chocola heeft een bijzondere aantrekkingskracht tot vrouwen. U kunt er niet van afblijven! Waarom zou u zichzelf niet één dag laten gaan? Samen met uw vrouwelijke collega`s vriendinnen gaat u aan de slag met chocola, en overheerlijke vullingen die u zelf mag maken. De vormen…die mag u zelf bepalen. Toevallig liggen er een aantal bijzondere vormpjes klaar. Als afsluiting een chocoladefondue en de dag kan niet meer stuk.

  Doosje bonbons en chocolade fondue
  2,5 uur
 • Moorddiner
  - Vanaf 20 deelnemers

  In een gezellige herberg geniet u van een lekker drankje en maakt u kennis met de bewoners van de buurt. Nadat zij één voor één de herberg hebben verlaten, klinkt er buiten ineens een schot. De alom gehate boer ligt levenloos op de grond! De veldwachter roept u te hulp en op een avondpatrouille door het buurtschap komt u meer en meer te weten over de toedracht van deze brute moord. Het is geen eenvoudige zaak; zelfs de godvrezende dominee zou wel eens ‘vuile handen’ kunnen hebben ...

  aperitief, dinerbuffet, koffie/thee, avondentree openluchtmuseum
  3
 • Tapas special
  - Vanaf 10 deelnemers

  Tijdens deze activiteit begeeft u zich in de Spaanse keuken! De chefkok leert u, hoe u in korte tijd de meest voortreffelijke Spaanse hapjes leert klaarmaken…Als u goed oplet, kunt u thuis uw gasten versteld doen staan. Maar uiteraard mag u eerst uw eigen creaties zelf voorproeven. Kortom, een leerzame maar ook zeker gezellige workshop!

  3
 • Happen en stappen
  - Vanaf 8 deelnemers

  U wandelt door het mooiste gedeeltes van deze prachtige stad! Na een bodem gelegd te hebben met een heerlijk voorgerecht vertrekt u richting de volgende eetgelegenheid, om het hoofdgerecht te nuttigen. U vervolgt de wandeling waarna in het derde en laatste restaurant, een heerlijk dessert ter afsluiting van de avond wordt voorgeschoteld.

  3-gangen diner, 1 drankje
  2
 • Sushi Workshop
  - Vanaf 8 deelnemers

  Na een kop Japanse thee leert u, hoe u de perfecte sushi-rijst maakt. U leert sushi nigiri maken (bolletje rijst waar de vis of iets anders op ligt), sushi maki (rijst met vis of iets anders in zeewier gerold) en sushi maki inside out roll (rijst met vis of iets anders in zeewier gerold met de rijst aan de buitenkant). Uiteraard mag de zelfgemaakte sushi na afloop worden genuttigd.

  2,5 uur

Ontspanning

 • Oriental Wellness
  - Vanaf 8 deelnemers

  Met Oriental Wellness onttrekt u zich even uit de dagelijkse drukte en stress, om een middag heerlijk te genieten. Voor de meesten van ons is stress eenvoudigweg niet te vermijden in ons leven. Echter, hoe we met stress omgaan kan een groot verschil maken in hoe we ons voelen. Oriental Wellness is bedoeld om uw body and mind helemaal tot rust te laten komen op een traditionele Oosterse wijze in een badhuis
  Een beleving die u nog lang zal bijblijven!

  maximum aantal deelnemers: 40
 • Leer netwerken!
  - Vanaf 8 deelnemers

  Deze daginvulling is uitermate geschikt voor bedrijven! U kent het wel, u staat op een netwerkborrel of bent op een beurs waar u nieuwe zakelijke contacten op wilt doen. Maar waar gaat u beginnen? Een groot netwerk opent immers veel deuren. Sommigen mensen kunnen netwerken van nature, maar de meeste mensen moeten dit leren! Tijdens deze training leert een ervaren ondernemers- en verkoopcoach u de fijne kneepjes van het netwerken. Hierdoor zal u op geen netwerkborrel meer met lage handen naar huis gaan. U voelt zich zelfverzekerd! Een ervaring die u altijd bijblijft en verder zal helpen!

  2,5 uur
 • Ontketen je lach!
  - Vanaf 8 deelnemers

  Lachen is gezond! Om meerdere redenen. Lachen zorgt ervoor dat uw lichaam endorfinen (het ‘feel good’ hormoon) aanmaakt. Lachen stimuleert het hart en de bloedcirculatie. U haalt dieper adem en het helpt u om spanning los te laten. Tijdens de lachworkshop maakt u gebruik van een aantal lachtechnieken en speelse oefeningen om een aanstekelijke lach op te wekken. Lachen is bij uitstek een manier om contact te maken met anderen. Samen lachen zorgt voor verbroedering en wezenlijk contact.
  Wie kan lachen, kan meedoen!!!

  1 uur
 • Borrelen op het water
  - Vanaf 8 deelnemers

  Met een drankje en een hapje in uw hand heerlijk borrelen op het water. Een ideale manier om uw avond goed te beginnen. Onbeperkt bier/fris en wijn zorgen ervoor dat u al goed in de stemming kunt komen. Terwijl u geniet, staan de mensen aan de kade jaloers toe te kijken hoe u aan het genieten bent!
  Deze excursie is in diverse steden mogelijk.

  onbeperkt bier/fris/wijn, schipper
  1,5 uur
 • Varende wijnproevrij
  - Vanaf 8 deelnemers

  Deze activiteit is een unieke belevenis! Varen en wijn proeven in één! U vaart langs diverse bezienswaardigheden in deze stad. Tijdens deze tocht gaat u genieten van zeer diverse en overheerlijke wijnen. Een echte wijnkenner zal u de achtergrond en herkomst van deze wijnen en hetgeen u onderweg ziet vertellen. Een heerlijk ontspannen manier om deze stad op een unieke manier te leren kennen.

  onbeperkt wijn, schipper
  1,5 uur
 • Wellness Resort
  - Vanaf 8 deelnemers

  Een bezoek aan deze thermen is absoluut de moeite waard. Deze sauna is namelijk uitgeroepen tot de nummer 1 sauna van Nederland. De rust, de stilte en de ontspannen sfeer maken van de dag een belevenis die u niet snel zult vergeten. De weldadige vormen van ontspanning die u kunt ondergaan, zijn als het ware een reis langs de verschillende sferen en invloeden uit diverse continenten, een kennismaking waarvan u zult genieten!

  gehele dag
 • Daklozenrondleiding
  - Vanaf 8 deelnemers

  Dit is een prachtige stad om te bewonderen. Toch kent het ook een andere kant. Vandaag gaat u de stad op een hele andere manier bekijken. Een manier die u niet snel zal vergeten. Onder begeleiding van een ex-dakloze/verslaafde krijgt u een stadswandeling door het centrum. Hij neemt u mee naar plaatsen waar u normaal gesproken niet zou komen en laat u zien hoe het hard het leven op straat is.

  Gids is een ex-dakloze/verslaafde
  1,5 uur
 • Wijn proeverij
  - Vanaf 10 deelnemers

  Meer kennis op doen van wijn en tegelijkertijd een gezellige avond hebben onder begeleiding van een professionele wijnkenner. U gaat diverse wijnen proeven onder het genot van diverse kazen en stokbrood.

 • Ontdek Yoga
  - Vanaf 8 deelnemers

  Met deze workshop onttrekt u zich even uit de dagelijkse drukte en stress. Voor de meesten van ons is stress eenvoudigweg niet te vermijden in ons leven. Echter, hoe we met stress omgaan kan een groot verschil maken in hoe we ons voelen. Juist wanneer we stress ervaren is het zo belangrijk goed voor onszelf te zorgen
  Deze kennismaking met yoga is ideaal voor bedrijvengroepen om geheel te ontspannen en te genieten van de rust die deze workshop met zich meebrengt.

  2,5 uur
 • Ying en Yang
  - Vanaf 10 deelnemers

  Het is geen wonder dat in deze haastige maatschappij waarin stress een grote volksvijand is geworden, meditatie steeds populairder wordt. Door terug te keren naar uw eigen kern staat u steviger in uw schoenen. Na deze workshop heeft u inzicht in wat u kunt bereiken door meditatie, welke methoden er zijn, weet u hoe het aanvoelt en wat bij u past!

  3 uur
 • Tai Chi
  - Vanaf 8 deelnemers

  Tai Chi is een oude Chinese kunst die goed is voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Kenmerkend zijn de langzame, gracieuze bewegingen. U kunt het ook bewegingskunst of meditatieve beweging noemen. Met behulp van een serie bewegingen wordt de aandacht op het lichaam gericht. Er wordt een toestand van evenwicht en rust gecreëerd, wat minder makkelijk is dan het lijkt. Tai Chi is een waardevolle en aangename aanvulling op onze dagelijkse beslommeringen, werkstress en waan van de dag. Bij de bewegingen van Tai Chi blijft de hartslag rustig en wordt overbelasting van gewrichten en spieren vermeden.

  maximaal 15 personen
  1,5 uur
 • Pitch & Putt Golf
  - Vanaf 8 deelnemers

  Dit populaire spel is spannend, uitdagend en iedereen kan het! Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen.......spelen maar!

  Gebruik materialen
  2,5 uur

Plezier

 • Pokerclinic
  - Vanaf 8 deelnemers

  Kunt u al pokeren of wilt u het leren van echte professionals? Dan is dit het ideale groepsuitje! Deze avond biedt drie uur spanning en veel pokerplezier voor beginners en gevorderden! Er wordt een onderling Poker Tournament gehouden met een leuke prijs voor de winnaar. Er wordt gebruik gemaakt van professionele pokertafels, professionele poker chips en playing cards. You bet!

  2 uur
 • Wie is de mol?
  - Vanaf 20 deelnemers

  Uw groep wordt verdeeld in teams, en ieder team voert verschillende groepsopdrachten uit. Het doel: een zo hoog mogelijke groepsscore behalen. In ieder team zit echter een speler ( de mol ) die eigenlijk bij het andere team hoort. Deze moet de boel zoveel mogelijk saboteren. Een uitermate gezellig spel waarbij teamspirit en oplettendheid belangrijke aspecten zijn.

  2 bier/fris/wijn
  3 uur
 • An offer you can't refuse
  - Vanaf 8 deelnemers

  Don Corleone is in de stad en back in business! Het is tijd voor de andere families om de macht te grijpen. Nadat de groep verdeeld is in verschillende families, gaat u met plattegrond en zakcomputer op pad. De bedoeling: zoveel mogelijk geld binnen halen voor de familie. Afpersing en omkoping is hierbij de normaalste zaak. Meer geld betekent meer hints over de verblijfplaats van de Don. U kunt d.m.v. de zakcomputer te weten komen wat de andere families uitspoken…. Totdat de laatste 30 minuten ingaan! De Godfather zal verstoten worden. Als uw familie aan de macht komt, is de stad van u!

  koffie en gebak of drankje en hapje
  3 / 3,5 uur
 • Mix the Master
  - Vanaf 8 deelnemers

  Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe het is om een DJ te zijn? Mixen en tegelijkertijd het publiek entertainen? Tijdens deze activiteit kunt u na een korte introductie van een ervaren DJ ,zelf aan de slag achter de knoppen. Wie weet heeft u het in zich…Bent u de nieuwe Armin van Buuren?

  DJ certificaat
  1,5 uur
 • Kolonisten van Utrecht
  - Vanaf 10 deelnemers

  Liftend op de rage van dit vernuftige bordspel, waarbij onderhandelen, denken, risico nemen en actie voorop staan, is hier de levende versie! Aan uw team de uitdaging om de macht over de stad te verkrijgen. Verzamel bouwstoffen door de juiste vragen te beantwoorden, die op verschillende geheime plekken in de oude binnenstad verscholen liggen. Inzet, tactiek en snelheid zijn vereist. Want de andere groepen zitten ook niet stil. Met de bouwstoffen die u heeft kunnen bemachtigen, kunt u gaan onderhandelen. Koop uw favoriete gebouwen. De juiste aankopen geven u de macht over de stad en… eeuwige roem! Alles hangt af van uw eigen vindingrijkheid en teamspirit! Een uitdagend spel met
  veel betrokkenheid en interactie!

  begeleiding, 1 drankje, een snack
  4
 • Het ultieme mannenuitje
  - Vanaf 10 deelnemers

  Drank, eten en sport zijn dé ingrediënten voor deze avond! De avond zal beginnen met een sportquiz in een gezellig café, waarbij u kunt laten zien of u echt zoveel sportkennis heeft als een echte man zou moeten hebben. Vervolgens kunt u spareribs eten, zoveel als u wilt. Vergeet vooral niet dat er onbeperkt bier, fris en wijn wordt geserveerd. Mannen, waar wachten jullie nog op!

  3 uur
 • Wordt een lama!
  - Vanaf 8 deelnemers

  Wilt u met vrienden ook eens leren improviseren, zoals in het BNN-programma de Lama’s? Dan is dit iets voor u! Improvisatie en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor deze hilarische middag. Allereerst zal een ervaren docent u met ludieke oefeningen helpen, de angst om ‘voor gek te staan’ te overwinnen. De workshop werkt toe naar een voorstelling, waarbij het publiek (degenen die op dat moment niet spelen) input geeft voor de te spelen scènes, zoals keuze van emotie, locatie, film- of theatergenre etc. De dag zal afgesloten worden met een buffet, waarbij nog eens flink kan worden nagelachen. Kortom, een dag waarna u uw lachspieren nog lang zult voelen!

  5 drankjes (bier,fris,wijn), Koud/ warm buffet
  4
 • Criminal Minds
  - Vanaf 15 deelnemers

  Deze middag staat uw groep in de schoenen van FBI agenten. Een crimineel, The Target, is ontsnapt uit de gevangenis en heeft het gemunt op de oudste stad van Nederland. Agenten zitten de man op de hielen, maar hebben uw hulp nodig!
  Opdrachten van de spelleiding zorgen voor plezier en afwisseling in het spel. Een goede strategie en goed communiceren leiden u naar de overwinning en het vangen van de The Target!

  Koffie, appelgebak, 3 drankjes, borrelhapjes
  3
 • Urban City Golf
  - Vanaf 8 deelnemers

  Wie is de beste golfer van uw groep??
  Daag elkaar uit en kom erachter, want de winnaar krijgt een leuke prijs.
  U zult alle benodigdheden tot uw beschikking hebben om dit spel te spelen.
  Een extra uitdaging is dat u uw golfspel zult moeten aanpassen aan de omgeving van een stad.
  Wie durft deze uitdaging aan te gaan?

  3,5 uur
 • Workshop CD opnemen
  - Vanaf 8 deelnemers

  U kunt zelf een liedje voorstellen of er een kiezen uit het immense repertoire.
  Eigen of een bestaande tekst, het is uw keus. U zult versteld staan van uw eigen zangtalenten en het professionele eindresultaat,... daar zorgt de producer wel voor!

  drankje, eigen CD
  1,5 uur
 • Ik hou van Holland
  - Vanaf 8 deelnemers

  Met dit uitje barst de teamstrijd los op een locatie die volledig is ingericht op het thema. Dit oer-Hollandse en interactieve uitje, zorgt gegarandeerd voor een hilarische avond. De verschillende teams worden getest op kennis van sport, actualiteiten, Nederlandse muziek, taal en weetjes. Op tv lijkt het zo makkelijk…Gaat het uw team lukken om de meeste punten binnen te halen? Na de laatste ronde is de definitieve uitslag: In elk geval een fantastische actieve avond, waarbij iedereen terugging in de tijd en zichzelf op televisie waande!

  prijs voor het winnende team
  2,5 uur
 • Werknemer van de maand
  - Vanaf 8 deelnemers

  Deze activiteit draait om het hebben van een gezellig dagdeel met uw collega’s waarbij naast lachen , ook de capaciteiten van de werknemers op de proef worden gesteld met een 6-tal teambuilding onderdelen. De onderdelen zijn stuk voor stuk hilarisch en vormen een goede uitdaging. Welk team is het creatiefste, wie heeft er ruimtelijk inzicht, en welk team kan het best samenwerken? Ontdek de verborgen talenten binnen het bedrijf! Samenwerken, tactisch spelen, overleg, het strategisch inzetten van talenten, bluf, inschattingsvermogen en kennis zijn de absolute musts voor deze activiteit!

  2,5 uur
 • Bierfiets
  - Vanaf 8 deelnemers

  De bierfiets levert de oplossing voor een top middag! Deze bierfiets is een café op wielen.

  Het is een bar voorzien van trapstellen waar aan 16 personen kunnen zitten. Zo kunt u op deze bierfiets al rijdend genieten van heerlijke muziek en uiteraard een lekker koud pilsje!

  Met tal van mogelijkheden garanderen wij u dat uw dagdeel er één wordt om niet te vergeten!

  20 liter bier
  4 uur
 • Kolonisten van Catan
  - Vanaf 16 deelnemers

  In Kolonisten van Catan city game gaan verschillende teams tegen elkaar strijden. Door middel van een gsm en een handboek wordt een route afgelegd langs alle bezienswaardigheden van de stad. Op bijzondere plekken in de stad moet het team zoekfoto's vinden, opdrachten goed uitvoeren en juist antwoorden op gestelde vragen. Op deze wijze verzamelt het team onderhandelingsbouwstoffen en barst de strijd onderling los. Snelheid en tactisch inzicht zijn van levensbelang. Tijdens het spel staat elk team in contact met de Kolonist van de stad. Hier kunnen bouwstoffen omgezet worden in een dorp, stad en straten en onderling kan er onderhandeld worden om ontbrekende bouwstoffen te krijgen. Ook kunt u ontwikkelingskaarten verdienen die het spel een verrassende wending geven... Welk team heeft de beste onderhandeling-skills en verovert de stad? Ludieke verrassings acties en uw tegenstander te slim af zijn, maken dit spel tot een uniek dagje uit!

  3 uur
 • The Hangover
  - Vanaf 8 deelnemers

  Natuurlijk kent iedereen de enorm grappige film ‘The Hangover’, en wie deze film gezien heeft wil dit zelf ook meemaken! Nu kan dat!
  U kent de lachwekkende foto’s uit de film, die de dag na de beroemde vrijgezellenavond te zien waren.
  De groep wordt in groepjes van 4 personen verdeeld, elk groepje van 4 personen en gaat dit spel spelen en een echt Wolfpack vormen. Dit is een erg uitdagend en ongelofelijk grappig spel, waarbij u misschien wel uw grenzen zult moeten verleggen!
  Laat uw creativiteit zijn gang gaan! Zorg ervoor dat uw foto’s hilarisch zijn!
  Aan het einde van de activiteit komen alle groepjes samen.
  Heeft u het gaafste verhaal met de gaafste foto’s aan uw Hangover beleefd?
  Dan bent u degene die de prijs in ontvangst mag nemen.

  3,5uur
 • Peking Express
  - Vanaf 8 deelnemers

  Om dit spel goed af te kunnen ronden moet u het hebben van de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen om u heen……Gelukkig zijn de inwoners van deze stad zeer vriendelijk……
  In een groepje van 4 personen zult u bij diverse mysterieuze plekken moeten komen, waar u wordt opgewacht door onze teamleiders………..
  Hoe gaat u daarheen?
  Het enige wat u meekrijgt is €1,- per groep en een kaart van de stad. Op de stadskaart ziet u waar de eerste plek is waar u heen zult moeten.
  Hoe gaat u op de eerste mysterieuze plek komen?
  Alles kan en mag, ga liften, spring bij iemand achter op de fiets als je maar zo snel mogelijk op de aangegeven plek komt..
  Eenmaal aangekomen, zal onze teamleider u verwelkomen en een moeilijke puzzel overhandigen. Deze zal zo snel mogelijk opgelost moeten worden om erachter te komen wat de tweede locatie is.
  En zo gaat het maar door, totdat u bij de laatste plek komt.
  Verleg uw grenzen en probeer bij de plekken te komen!
  Erg belangrijk om goed samen te werken!
  Wie komt als eerste op de eindbestemming en wint de Peking Express!

  3uur
 • Crazy 88
  - Vanaf 8 deelnemers

  Crazy 88 is een doorgedraaid stadsspel.
  Het is spannend en ontzettend komisch.
  Het doel van dit gekke spel is om zo snel mogelijk de lijst met opdrachten uit te voeren en de meeste punten te behalen.
  Maar het zijn niet zomaar opdrachten…

  Daag uw vrienden en u zelf uit om het uiterste uit u zelf te halen om deze opdrachten allemaal uit te voeren!
  Durft u zichzelf voor gek te zetten door bijvoorbeeld een agent te knuffelen en hem te complimenteren voor zijn toevoeging aan de maatschappij?
  Of overtuig iemand ervan om 88 cent naar uw rekeningnummer over te maken!
  Dit zijn slechts enkele van de 88 gekke opdrachten.
  Wees niet getreurd, alles wordt vastgelegd door de filmcamera die u mee krijgt!

  3,5uur

Sportief

 • Paintballen
  - Vanaf 10 deelnemers

  Stalen zenuwen, tactiek en sluwheid zijn sleutelwoorden voor dit spel. Schuilend achter bomen vuurt u verfkogels af op de tegenpartij. Een goed schot schakelt de tegenstander uit. Blijft u buiten schot?

  3 uur
 • Highland games
  - Vanaf 10 deelnemers

  Bent u klaar voor een gezellige middag vol actieve pret en uitdaging? Kijk naar de prestaties van uw clangenoten en versla de andere clans. Er zijn diverse uitdagende keuzeonderdelen, afhankelijk van de groepsgrootte, zoals boomstam werpen, handboogschieten, keistoten, vatenrace, hamerslingeren, hoefijzer werpen en als grand finale: touwtrekken.

  5 uur
 • Bowlen
  - Vanaf 8 deelnemers

  Zin in een avond waarbij gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan? Op deze bowlingbaan zult u zeker een geslaagde avond beleven. De gezellige bar en muziek zorgen voor een goede ambiance.

  4 uur
 • Challenge parcours
  - Vanaf 10 deelnemers

  Dit parcours is speciaal ontwikkeld voor de echte durfals onder u! Na een hindernisbaan, gaat u op een hoogte van 7 meter een aantal spectaculaire uitdagingen aan. De touwbrug over het water is er één van. Vervolgens glijdt u met een noodvaart al tokkelend naar beneden, om weer met beide benen op de grond te komen staan. De ‘black box’ vormt de laatste hindernis die overwonnen moet worden. Kortom: uitdaging, spanning en ‘lef’ staan tijdens deze activiteit centraal.

  3 uur
 • Zeilen
  - Vanaf 8 deelnemers

  Een bedrijfsuitje zeilen in Zeeland staat voor teamwork, plezier en ontspanning. Samen met collega’s, lekker zeilen op het water, strijden voor de winst in een zeilwedstrijd of juist een ontspannen zeiltocht onder het genot van een drankje en hapje, oftewel een fantastisch bedrijfsuitje! Uiteraard gebeurt alles onder begeleiding van ervaren schippers!

  Ervaren schipper
  4 uur
 • The Quest
  - Vanaf 20 deelnemers

  Tijdens deze activiteit gaat u terug in de tijd naar één van de gruwelijkste tijden uit de geschiedenis: de Middeleeuwen. Een spannend verhaal eindigt in moord! Het is aan uw team om het mysterie rond deze moord te onthullen. Met behulp van GPS trekt u de binnenstad in om verschillende verdachten te ondervragen door middel van SMS en aanwijzingen per telefoon. U kunt niemand vertrouwen! Lukt het u toch dit mysterie te ontrafelen?

  The Quest by night: Ook mogelijk in de avond in het bos
  koffie/thee, gebak
  nader te bepalen
 • Outdoor lasergamen
  - Vanaf 8 deelnemers

  Voel de spanning die door u heen gaat als u het speelveld betreedt en weet, dat de andere spelers u willen uitschakelen. Vanaf dat moment staat u er alleen voor en zult u gedurende de rest van uw speeltijd dapper voor uw eigen ‘leven’ moeten strijden.

  1,5 uur
 • Quad rijden
  - Vanaf 8 deelnemers

  Laat de adrenaline door uw aderen stromen en scheur met 125 cc quads over het ruige terrein. Al snel krijgt u steeds meer controle over de quad. Tijdens de trials wordt u geconfronteerd met de disciplines snelheid en behendigheid. Eerst zal de snelste rondetijd moeten worden neergezet, vervolgens wordt gereden op het behendigheidsparcours. De bedoeling is, zo weinig mogelijk strafpunten te incasseren. Er wordt een beroep gedaan op uw souplesse en nauwkeurigheid! Heeft u alles onder controle? Een spectaculaire ervaring om nooit meer te vergeten!

  2 uur
 • Karten
  - Vanaf 10 deelnemers

  Bent u of een van uw collega`s de nieuwe Lewis Hamilton? Laat zien dat u uw kart volledig onder controle hebt, en zet in een zenuwslopende race de beste rondetijden neer. Strijk u met de eer, of gaat u nog heel lang horen dat u niet kan rijden?

  30 minuten
 • Fierljeppen
  - Vanaf 8 deelnemers

  Eerst even rekken en strekken en een oefensprong maken! Nadat u de land en klimtechniek onder de knie heeft, kunt u het in het echt proberen en laten zien wat u waard bent. Houdt u het droog?

  alleen mogelijk vanaf 1 april tot 1 oktober
  Instructeur, materialen
  2 uur
 • Solex tocht
  - Vanaf 8 deelnemers

  Pure nostalgie! Onder leiding van een gids maakt u een hilarische toertocht op hét vervoermiddel van weleer. Al tuffend maakt u een gezellige tocht langs heidevlakten, bossen en dorpjes met al hun cafeetjes en bezienswaardigheden. Met de prima onderhouden oldtimers (45 jaar oude solexen), heeft u gegarandeerd een geslaagd uitje!

  Uitleg en begeleiding
  2 uur
 • Het ultieme mannenuitje
  - Vanaf 10 deelnemers

  Drank, eten en sport zijn dé ingrediënten voor deze avond! De avond zal beginnen met een sportquiz in een gezellig café, waarbij u kunt laten zien of u echt zoveel sportkennis heeft als een echte man zou moeten hebben. Vervolgens kunt u spareribs eten, zoveel als u wilt. Vergeet vooral niet dat er onbeperkt bier, fris en wijn wordt geserveerd. Mannen, waar wachten jullie nog op!

  Sportquiz en onbeperkt bier/fris/wijn en spareribs
  4 uur
 • Klimmen
  - Vanaf 8 deelnemers

  In deze klimhal staat u een grote sportieve uitdaging te wachten! Na professionele veiligheidsinstructies is het aan u, om de diverse muren te beklimmen. Kortom, een grensverleggende activiteit!

  Begeleiding en materialen
  2 uur