Onze kracht

Er zijn honderden bureaus om uit te kiezen voor de organisatie van uw personeelsuitje. Waarom kiezen zoveel bedrijven dan toch voor Doctor Travel? Dat leest u hier.

Doctor Travel…gaat voor de hoofdprijs

Een enthousiaste groep, dat is voor ons de hoofdprijs! Uw bedrijfsuitje moet naast plezierig ook qua prijs interessant voor u zijn. Tijdens de eerste kennismaking brengen we o.a. deze punten in kaart. Van daaruit gaan wij aan de slag met een voorstel dat voldoet aan uw wensen. Wij rusten niet totdat het hoogst haalbare is bereikt en u optimaal tevreden bent!

Doctor Travel…the sky is the limit

Een personeelsfeest, een bedrijfsuitje, een jubileum, een viering, een productpresentatie, een relatiedag, een opening, een open dag, een sportdag of een verhuizing; voor iedere feestelijke gelegenheid bedenkt Doctor Travel graag een origineel concept. Spektakel en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het creëren van blijvende herinneringen is ons uitgangspunt; the sky is the limit!

Doctor Travel…denkt verder

Om het doel van uw bedrijfsuitje duidelijk voor ogen te krijgen, proberen wij ons zo goed mogelijk in te leven in uw organisatie. Met onze kennis en expertise denken wij met u mee om uw bedrijfsuitje het beste vorm te geven.

Doctor Travel…gaat duurzaam te werk

Doctor Travel houdt bij het samenstellen van uw uitje rekening met milieu, mensen en natuur, zodat wij ook in de toekomst aantrekkelijke bedrijfsuitjes kunnen blijven aanbieden. Door digitaal te werk te gaan proberen wij de productie en verspreiding van drukwerk zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast doneert Doctor Travel voor elke persoon die via ons deelneemt aan een bedrijfsuitje, 1 Euro aan het Wereld Natuurfonds!.
Lees o.a. bij ‘Vraag en antwoord’ hoe u zelf uw steentje kunt bijdragen aan duurzame uitjes!

Doctor Travel…passie en gedrevenheid

Liefde voor het vak is het halve werk!