Vraag en antwoord

Het uiteindelijke bedrag hangt af van een aantal aspecten: de grootte van het gezelschap, het soort accommodatie, de keuze voor vervoer, het seizoen en de hoeveelheid en soort geboekte activiteiten. Met het aanvragen van een voorstel zoeken wij dit graag voor u uit en houden hierbij rekening met uw budget.

Wij hanteren een minimumaantal van 8 deelnemers. Verder stellen wij geen grenzen aan de groepsgrootte.

U kunt ervoor kiezen om met eigen vervoer te gaan of om dit door ons te laten regelen. Dat is geheel aan uzelf! Er wordt in het laatste geval, afhankelijk van de groepsgrootte, gebruik gemaakt van minibusjes tot complete touringcars. Het gezelschap kan opstappen op het vertrekpunt dat u zelf kunt aangeven en brengt hen vervolgens naar de locatie. Daarbij is het vervoer naar de diverse activiteiten ter plekke ook geregeld. U kunt er ook voor kiezen om alleen het vervoer op locatie geregeld te willen hebben.

U kunt via onze website een voorstel aanvragen. Hierbij kunt u al uw wensen kenbaar maken en een een combinatie maken van leuke activiteiten. Vervolgens zal er telefonisch of per mail contact met u worden opgenomen betreffende deze aanvraag. In vervolg op het telefoongesprek of mailcontact stellen wij een plan op binnen het door uw aangegeven budget, en leggen dat aan uw voor. Als u hier tevreden over bent, maken wij een offerte op. Als u met deze offerte akkoord gaat, is de reservering een feit.

Natuurlijk bent u vrij om te doen en te laten wat u wilt, en bent u niet verplicht om deel te nemen aan elke activiteit. Wel vereisen de meeste activiteiten een minimaal aantal deelnemers. Als dit minimum aantal wordt behaald of u bent bereid voor dit minimum aantal te betalen, dan is dit geen probleem.

Wij raden u aan een reisverzekering en/of annuleringsverzekering wilt afsluiten. Doctor Travel werkt samen met de Europeesche, specialist in reis en recreatieverzekeringen. U kunt een verzekering enkel voor uzelf afsluiten of voor het gehele gezelschap. Klik hier indien u meer informatie over deze twee verzekeringen wilt inwinnen. In ieder geval bent u verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Absoluut! Wij organiseren bedrijfsuitjes op maat en denken graag met u mee. Omdat we niet alle mogelijke activiteiten op onze website kunnen publiceren, hebben we een selectie gemaakt van mogelijkheden ter inspiratie.

Doctor Travel richt zich op bedrijven die, als ze een ergens naartoe gaan, het ook leuk vinden om activiteiten te ondernemen. Het uitzoeken en plannen van deze activiteiten is onze core business. Daarom is dit ook de basis van elk bedrijfsuitje en hanteren wij een minimum van 1 activiteit ongeacht de duur van het uitje.

Twee weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheiden. Hierin staat o.a. het gedetailleerde dagprogramma beschreven met alle adressen en aanvangstijden. Wij zorgen er voor dat u goed voorbereid weg kunt!

Voor meer informatie over duurzaam ondernemen verwijzen wij naar de website: www.mvonederland.nl.